Ugodnosti za pogoste uporabnike parkirišč

Pogosto potujete, oziroma ste redni uporabnik naših parkirišč? Za vas smo pripravili prilagojene oblike plačila, ugodnosti in možnosti:

 

Abonentsko parkiranje Parkirna hiša - klet  Parkirna hiša - zgornja nadstropja Zunanje parkirišče P2
6-mesečno abonentsko parkiranje 675,00 € 630,00 € 480,00 €
letno abonentsko parkiranje 1280,00 € 1190,00 € 890,00 €

Cene veljajo od 5. 1. 2024. DDV (22%) je vključen v ceno. Plačilo se izvrši z vnaprejšnjim plačilom v enkratnem znesku.

Izpolnite naročilnico in jo pošljite na parking@fraport-slovenija.si ali se zglasite na parkirni blagajni v času delovnika. Parkirna blagajna se nahaja v parkirni hiši - pritličje.

 

Splošni pogoji uporabe parkirnih mest

Vrednostna kartica za občasno parkiranje brez sprotnega plačevanja in s koriščenjem dobroimetja na vseh območjih parkiranja Fraport Slovenija d.o.o., razen v kleti garažne hiše.

Izpolnite naročilnico in jo pošljite na parking@fraport-slovenija.si ali se zglasite na parkirni blagajni v času delovnika. Parkirna blagajna se nahaja v parkirni hiši - pritličje.NOVOST - obstoječo vrednostno kartico lahko polnite tudi na parkomatu v parkirni hiši - PH. Prvo polnjenje, tudi če kartico že imate, morate opraviti na parkirni blagajni v delovnem času, vsako naslednje polnjenje pa lahko opravite na parkomatu v parkirni hiši - PH. Če želite račun na podjetje, ga lahko dobite le na parkirni blagajni.

Navodila za polnjenje si lahko ogledate tukaj.

Z vrednostno kartico lahko tudi plačate parkirnino, če ste na parkirišča vstopili z navadnim parkirnim listkom. Enostavno prislonite kartico in sledite navodilom na ekranu parkomata. Če nimate dovoljšnega dobroimetja, doplačate z gotovino ali kreditno kartico. Takšno plačilo je mogoče samo na parkomatu v parkirni hiši (PH).

Kartica za vstop v območje kratkotrajnega parkiranja (drop-off) za pogosto parkiranje in vstopanje zaradi prevzema ali predaje potnikov (protokolarni prevozi, turistične agencije, poslovni prevozi, itd.) ali dostav. Poraba se obračuna mesečno. Kartico lahko pridobijo bonitetno preverjene pravne osebe.

Za več informacij pišite na: parking@fraport-slovenija.si.

 

 

Kartica za vstop na vsa območja parkiranja za pogosto parkiranje in vstopanje zaradi prevzema ali predaje potnikov (protokolarni prevozi, turistične agencije, poslovni prevozi, itd.) ali dostav. Poraba se obračuna mesečno. Kartico lahko pridobijo bonitetno preverjene pravne osebe.

Za več informacij nam pišite na e-naslov: parking@fraport-slovenija.si.

Parkirni vavčerji

Skladno z dogovori z našimi poslovnimi partnerji, ki tržijo pakete potovanj in počitnic, si lahko ob koriščenju izbranega turističnega paketa zagotovite ugodno parkiranje na letališču.
Več informacij lahko dobite pri predstavnikih agencij: Palma, Kompas, Intelekta, Relax, Sonček, Nikal in Sajko.

Navodila za imetnike vavčerjev - plačilo in izhod iz parkirišča

Imetniki parkirnih vavčerjev lahko parkirate na zunanjem parkirišču P2. Ob prihodu na parkirišče vzamete vstopni parkirni listek, s katerim se pred odhodom s parkirišča oglasite na parkirni blagajni. Ob predložitvi parkirnega vavčerja in parkirnega listka, vam bo blagajničarka omogočila prost izhod.
Če ste imetnik parkirnega vavčerja, vendar ste parkirali na zunanjem parkirišču P1 ali garažni hiši, boste morali parkiranje doplačati na parkirni blagajni. Informacija o doplačilu je navedena na parkirnem vavčerju.

Fraport icon Parkirajte se ugodneje

Posebne ugodnosti

Ugodnosti pri plačilu parkirnine imajo imetniki kartic Diners Cluba Exclusive (črna). Pri plačilu na parkirni blagajni lahko koristite kvote (dobroimetja na vaših karticah) ali 10% popust na redne cene (ceniki). V kolikor je parkirna blagajna zaprta, se ravnajte skladno z obvestilom na tej povezavi. Popust ne velja pri nakupu abonentskih kartic, predplačniških paketov ali v kombinaciji z ostalimi popusti.

Fraport icon Info v3

Pogosta vprašanja in odgovori

Za dodatnimi informacijami pobrskajte med odgovori na pogosta vprašanja uporabnikov parkirišč, ki smo jih zbrali za vas na enem mestu.

Iskanje

Zapri