IZVLEČEK iz besedila dokumenta

Parkirnina se zaračuna od trenutka prehoda preko vhodne zapornice do trenutka plačila na plačilnem mestu. Po plačilu parkirnine je potrebno parkirišče zapustiti v roku 15 min, v nasprotnem primeru boste morali parkirnino doplačati. Brez plačila parkirnine, parkirišč ni mogoče zapustiti (razen znotraj brezplačnega časa, ki znaša 10 min za drop off cono in 5 min na ostalih parkiriščih).

Parkirnino poravnate pred odhodom, in sicer na parkirni blagajni (znotraj delovnega časa) ali na enem od parkirnih avtomatov (24h). Parkirna blagajna se nahaja v parkirni hiši (PH) - pritličje, parkirni avtomati pa pred prihodnim Terminalom A, na zunanjih parkiriščih (P1, P2), v parkirni hiši (PH) ter na koncu drop off cone.

V primeru izgubljenega vhodnega parkirnega listka zaračunamo 4-tedensko parkirnino na območjih P1, P2 in PH ter 100 EUR na območju drop off.

Za parkirana vozila in predmete v njih Fraport Slovenija d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti.

V primeru ugotovljenih zlorab parkirnega sistema ter kršitev Splošnih pogojev za uporabo parkirnih mest, lahko Fraport Slovenija d.o.o. za pregon kršiteljev uporabi vsa pravna sredstva.

Telefonska številka za pomoč pri parkiranju je 04 206 14 09 - samo v času delovnika parkirne blagajne. V primeru težav izven delovnega časa parkirne blagajne se obrnete na Vodjo prometa (se zglasite na informacijah v Terminalu A - odhodi).

Za vse informacije v zvezi s parkiranjem na letališču smo na voljo preko e-pošte: parking@fraport-slovenija.si.

Iskanje

Zapri