V nagradni igri osvojite polet v Dubaj

15. 11. 2021

Živijo, Dubaj! Z novim prevoznikom na ljubljanskem letališču bomo enemu srečnežu podarili dve letalski vozovnici za polet v najbolj impresiven arabski emirat. V nagradni igri lahko sodelujete na našem Facebook ali Instagram profilu.

V sodelovanju s flydubai bomo enega srečneža in njegovega spremljevalca popeljali v Dubaj. V nagradni igri za dve brezplačni letalski vozovnici z ljubljanskega letališča lahko sodelujete na našem Facebook ali Instagram profilu z oddajo komentarja pod objavo o nagradni igri. Pravila in pogoji nagradne igre so na voljo tukaj

Nizkostroškovni prevoznik flydubai v Dubaj z ljubljanskega letališča ponuja lete trikrat na teden. Povratno letalsko vozovnico lahko rezervirate na www.flydubai.com. Z Letališča Dubaj, ki je eno od najbolj prometnih letališč na svetu, boste lahko pot enostavno nadaljevali na vse kontinente.

Dubaj je danes drugo največje, najbolj naseljeno in eno najbogatejših mest v Združenih arabskih emiratih. Med peščenimi plažami in puščavo se dviga mesto drznih nebotičnikov z osupljivo najvišjo stavbo na svetu, Burj Khalifo. Luksuzni nakupovalni centri, prestižni hoteli in vrhunske restavracije vabijo v mesto presežkov, ki tekmuje samo s seboj. Marhaba! 

Srečno pri sodelovanju v nagradni igri! Morda prav vam pomahamo, ko boste poleteli v Dubaj :)

Iskanje

Zapri