Imamo srečnega nagrajenca nagradne igre za polet v ZDA!

25. 2. 2022

S Turkish Airlines, ki ljubljansko letališče s svetom povezuje prek Istanbula, smo organizirali nagradno igro, v kateri so se naši sledilci na družbenih medijih lahko potegovali za dve letalski vozovnici v ZDA. Nagradna igra je zaključena, imamo srečnega nagrajenca. 

Nagradna igra je zaključena. Izžrebali smo srečnega nagrajenca, ki bo poletel na izbrano destinacijo - New York. To je Boštjan Petrič. Iskrene čestite!

***

Nikar ne zamudite priložnosti za noro dogodivščino! Med 14. in 24. februarjem se lahko z oddajo komentarja pod nagradnimi objavami na naših profilih Ljubljana Airport na Facebooku in Instagramu potegujete za dve nagradni letalski vozovnici na izbrano destinacijo. Bi radi začutili utrip mogočnega New Yorka z vrha stolpnice Empire State? Si kot pravi zvezdnik privoščili pijačo na Ocean Drive, eni najbolj znanih ulic v Miamiju? Ali pa bi si raje ogledali košarkarski spektakel lige NBA z Luko Dončićem v živahnem Dallasu? Oddajte svoj glas in se potegujte za dve letalski vozovnici v eno izmed naštetih mest. Pravila in pogoji nagradne igre so na voljo tukaj.  

Letalski prevoznik Turkish Airlines med 14. in 24. februarjem na spletni strani www.turkishairlines.com ponuja promocijske cene letalskih vozovnic do več kot 54 destinacij po svetu. Zdaj je pravi čas za izbiro vaše naslednje popotniške dogodivščine! Cene veljajo za potovanja med 1. marcem in 7. junijem 2022.

Vozni red prevoznika Turkish Airlines

Prikazan vozni red je informativne narave. Predstavlja trenutne uradne napovedi letalskih prevoznikov in se lahko razlikuje od dejanskega izvajanja letov, saj v trenutnih razmerah pri tem prihaja do pogostih sprememb. Priporočamo, da točen vozni red letenja preverite na spletni strani prevoznikov.

Vsi navedeni časi so lokalni.

Iskanje

Zapri