• Turčija

  All Inclusive Turčija

  30. maj 2024 - 30. oktober 2024

  Organizator:

  Turcija pocitnice

  Slikovito letovišče Alanya je obdano z dolgimi peščenimi plažami in prijetno klimo. Pot iz spodnjega dela mesta vozi skozi cel zaliv, kjer ni mogoče spregledati znane trdnjave z Rdečim stolpom (Kizi Kule) in mestnega pristana. Vsekakor ne spreglejte čudovite Kleopatrine plaže. Zahvaljujoč čistim plažam, mirni klimi in prelepi naravi je Alanya postalo eno izmed najbolj obiskanih središč v Turčiji. Zaradi živahnega nočnega življenja je iskana predvsem med mladimi.

  • 7 nočitev
  • All inclusive ponudba

  od 749 €

  na osebo

 • Nizozemska

  Amsterdam in Nizozemska

  26. april 2024 - 30. april 2024

  Organizator:

  Amsterdam in Nizozemska s carter poletom

  Nizozemska je dežela polj ukradenih morju, ravne pokrajine in kolesarskih stez; kraljevine in diamantov, velikih umetnikov in svobode. Je dežela kanalov in mostov, tulipanov in cokel, sira in krompirja vseh barv. Verjeli ali ne, tukaj je več kot 4.400 km kanalov in rek ter več kot 300 gradov. Skoraj vsak Nizozemec je lastnik vsaj enega kolesa, skupaj pa jih naštejejo več kot 16 milijonov. Pa še nekaj boste opazili, Nizozemci so najvišji ljudje na svetu. Moški merijo v povprečju kar 184cm in ženske 170cm. Razlog? Sami pravijo, da zaradi velike količine zaužitega sira in mlečnih izdelkov. 

  od 829 €

  na osebo

 • Antalija

  1. maj 2024 - 16. oktober 2024

  Organizator:

  KOMPAS TURCIJA

  Dobrodošli v deželo neskončnih nasmehov, bogate kulinarike in gostoljubja. Turčija je zibelka »all inclusive-a« in je pravi raj za družine. Kakovostna turistična naselja, storitev na najvišjem nivoju in razkošje zabave so razlogi, da počitnice v Turčiji vedno ostanejo v nepozabnem spominu. Poseben pečat bo družinskim počitnicam dodal sprehod po ulicah antičnega mesta Side, barantanje na lokalnih bazarjih v Alaniji ali obisk Pamukkal.

  od 699 €

  na osebo

 • Italija

  Apulija

  24. marec 2024 - 26. marec 2024

  Organizator:

  Untitled design 1

  Dežela morja, gričev in neskončnih ravnic privablja obiskovalce zaradi neverjetne obale, umetniških mest in slikovitih zgodovinskih vasi. Tu verska izročila še vedno živijo nedotaknjena, njegova podeželska  naselja  potopljena v oljčne nasade nudijo številne proizvode, ki bodo navduševale še tako zahtevne gurmane. Apulija je iz mnogih razlogov vedno vredna potovanja. Poletimo direktno s čarterjem iz Ljubljane.

  od 598 €

  na osebo

 • Portugalska

  Azori

  24. marec 2024 - 31. marec 2024

  Organizator:

  azori

  Azori z neokrnjeno in dih jemajočo naravo so vrhunska in nepogrešljiva destinacija za ljubitelje narave, družine in (aktivne) popotnike, saj nudijo veliko možnosti za različne dejavnosti; izjemna so pohodniška doživetja, opazovanje kitov in delfinov, jadranje in potapljanje. Temperature se na otočju vseskozi gibljejo med 15°C in 25°C stopinj, zato je prav vsak mesec v letu primeren za njihov obisk.

  od 1448 €

  na osebo

Iskanje

Zapri