SU2610

Moskva - Ljubljana

Moskva Sheremetyevo

SVO

Ljubljana

LJU

11:15

Planiran čas

Ljubljana

Datum leta

25. 7. 2021

Letalska družba

Aeroflot

Tip letala

SUKHOI SU95

Priletite na Letališče Ljubljana in za vstop v Slovenijo potrebujete test na COVID-19? Testiranje na COVID-19 na letališču

Pridete na letališče iskat potnika? Možnosti kratkotrajnega ustavljanja in parkiranja.

Prosimo, da potnika počakate na zunanjih površinah, saj zaradi preventivnih zdravstvenih ukrepov obiskovalcem vstop v terminal ni dovoljen.

Po poletu si privoščite dobro kavo, vrhunsko sladico ali slasten slan prigrizek. Posedite lahko v neposredni bližini prostora za prihode ("Meet & Greet") v notranjem prostoru ali na terasi lokala s prečudovitim pogledom na letališki park in gorsko kuliso. Obiščite Lolito Sweet & Salty

Za prevoz z letališča potrebujete taksi, kombi, avtobusni prevoz ali pa želite najeti vozilo? Preverite možnosti prevoza.

izpostavljena1

Moskva

Moskovsko letališče Sheremetyevo je najbolj prometno letališče v Rusiji, saj ima šest terminalov in tri vzletno-pristajalne steze. Do središča Moskve lahko pridete z vlakom, podzemno železnico, avtobusom in taksijem. Razdalja od moskovskega letališča Sheremetyevo do središča Moskve je 38 kilometrov. Z avtomobilom se do središča Moskve pripeljete v 65 minutah.

Iskanje

Zapri