LH1696

München - Ljubljana

München

MUC

Ljubljana

LJU

Planiran čas

12:30

12:26

Dejanski čas

Ljubljana

Datum leta

27. 5. 2023

Prtljaga

1

Letalska družba

Lufthansa

Tip letala

CANADAIR REGIONAL JET 900

Priletite na Letališče Ljubljana in za vstop v Slovenijo potrebujete test na COVID-19? Testiranje na COVID-19 na letališču

Pridete na letališče iskat potnika? Možnosti kratkotrajnega ustavljanja in parkiranja.

Prosimo, da potnika počakate na zunanjih površinah, saj zaradi preventivnih zdravstvenih ukrepov obiskovalcem vstop v terminal ni dovoljen.

Po poletu si privoščite dobro kavo, vrhunsko sladico ali slasten slan prigrizek. Posedite lahko v neposredni bližini prostora za prihode ("Meet & Greet") v notranjem prostoru ali na terasi lokala s prečudovitim pogledom na letališki park in gorsko kuliso. Obiščite Lolito Sweet & Salty

Za prevoz z letališča potrebujete taksi, kombi, avtobusni prevoz ali pa želite najeti vozilo? Preverite možnosti prevoza.

Prikaz poleta v realnem času

Ljubljana Airport Munchen Header

München

Letališče München je drugo najbolj prometno letališče v državi, znano tudi kot letališče Franca Josefa Straussa. nahaja skoraj 30 km izven mesta v bližini mesta Freising, je po številu potnikov drugo najbolj obremenjeno letališče v Nemčiji. Letališče München je edino letališče na svetu, ki ima lastno pivovarno, imenovano Airbräu. Z avtomobilom se lahko do središča München-a pripeljete v 30 minutah, na voljo pa je tudi javni prevoz.

Iskanje

Zapri