Ekskluzivne storitve po meri

Domačim in tujim potnikom iz političnega, gospodarskega, poslovnega, kulturnega in zabavnega sveta ter vsem drugim potnikom, ki želijo svoje potovanje na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana začeti, nadaljevati ali zaključiti udobno in brezskrbno, ponujamo prvovrstno in popolnoma prilagojena oskrbo.

Udobje in prijeten ambient

Potnike ob prihodu sprejmemo takoj ob izstopu iz letala in jih z udobnim vozilom odpeljemo do enega od salonov, kjer lahko v prijetnem ambientu počakajo na let in uredijo poslovne zadeve. Gostom postrežemo z osvežilnimi napitki in lahkimi prigrizki. Če nam pravočasno sporočite želje vašega gosta, lahko ob dodatnem naročilu zagotovimo tudi posebne prigrizke, pijače, cvetlične aranžmaje ali dostavo domačih in tujih časopisov ter revij.

Naše visoko usposobljeno osebje je pomembnim potnikom in njihovim spremljevalcem na voljo od prvega do zadnjega stika z letališčem.

V potniškem terminalu B sta na voljo dva salona. V večjem je mogoče organizirati manjše sprejeme za goste in tiskovne konference. Opremljen je s televizijo in internetom.

Hitra in diskretna oskrba

Za večino formalnih postopkov ob prihodu ali odhodu z letališča poskrbi naše osebje. Sodelovanje potnikov je potrebno le, če to določajo državne in varnostne zahteve oziroma zahteve mednarodnih letalskih standardov. Potnikom je zagotovljena hitra in diskretna oskrba, izognejo se običajnemu prehajanju skozi terminal in čas na letališču preživijo bolj kakovostno in sproščeno. Prevoz od letala do salona poteka v udobnem vozilu.

Potnikom z omejeno zmožnostjo gibanja (npr. z invalidskim vozičkom) VIP storitev ne nudimo.

Cenik in podroben opis storitev oskrbe pomembnih potnikov se nahaja tukaj.

 

Iskanje

Zapri