Spoznajte Letališče Ljubljana

Za vse, ki vas zanimata letališko vzdušje in potek dela na letališču, smo pripravili različne programe vodenih ogledov letališča ter posameznih letaliških služb. Vodeni ogledi so namenjeni predvsem vrtcem, osnovnim in srednjim šolam ter fakultetam. Veseli smo tudi obiskov različnih društev in drugih organiziranih skupin.

Voden ogled Letališča Ljubljana

Voden ogled Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana vključuje ogled javnega dela potniškega terminala (postopek prijave na let in oddaje prtljage), varnostno kontrolo (pomen varnosti in prepovedani predmeti), schengenski del potniškega terminala, vožnjo po glavni ploščadi (oskrba letala), gasilsko reševalne službe (predstavitev dela gasilcev ter predstavitev enega gasilskega vozila). Glede na želje in zmožnosti lahko program tudi individualno dopolnimo. Posamezni ogled vsebinsko prilagodimo skupini.

Ogled je namenjen vrtcem, osnovnim in srednjim šolam, društvom ter drugim organiziranim skupinam.

Trajanje 90 min
Cena 152,50 EUR / skupino
Termini

četrtek 

začetek ob 9:30

DDV je vključen v ceno.

Strokovni ogled Letališča Ljubljana

Za vse fakultete in izobraževalne ustanove, povezane z letališko dejavnostjo, in vse, ki želijo izvedeti več, organiziramo strokovne vodene oglede s prilagojeno vsebino.

Trajanje 180 min
Cena 207,40 EUR (DDV vključen) na skupino
Termini

četrtek

pričetek ob 9:30

 

vodeni ogled 1
vodeni ogled 2

Strokovni ogled Gasilsko reševalne službe

Ogled je namenjen prostovoljnim gasilskim društvom in poklicnim gasilskim enotam. Vključuje predstavitev dela in opreme letališke Gasilsko reševalne službe.

Trajanje 40 min
Cena brezplačno *
Termini

sobota

pričetek ob 9:00 ali 9:30

*ogled je na voljo brezplačno za prostovoljna gasilska društva.

akademija 2
akademija 1
fraport Icon Rezervacija ogledov

Rezervacija ogledov

Oglede lahko vsebinsko prilagodimo željam vsake skupine, izvajamo pa jih po vnaprejšnjem dogovoru. Zaradi velikega zanimanja priporočamo rezervacijo vsaj 2 meseca v naprej. V eni skupini je lahko največ 30 oseb. 

Pridržujemo si pravico, da ogled zaradi operativnih razlogov odpovemo.

 

Informacije in rezervacije

Irena Habe, poslovna asistentka

Iskanje

Zapri