• Grčija

  Karpatos

  28. maj 2022 - 22. september 2022

  Organizator:

  Karpatos 321971462

  To je Karpatos! Neustrašen, tradicionalen, svoboden! Z navdihujočimi razgledi, ki obrisujejo njegovo divjo in prvinsko notranjost. Ta otok, ki je Grčija v malem pred desetletji, na krilih vetra razgrinja pristen modro – bel značaj, ki mu je zahod še vedno tuja eksotika.

  • 7 nočitev,
  • odhodi od maja do septembra,
  • letalski prevoz z namestitvijo, možnost dodatnih izletov in ogledov: Tradicionalni Olympos; Blue Day - z ladjico do najlepših plač Karpatosa; Deviška Saria - treking in kopanje; Ooooopaaaa, karpaški večer.

  od 499 €

  na osebo

 • Grčija

  Karpatos

  6. junij 2022 - 19. september 2022

  Organizator:

  Karpatos

  Največji izbor in najugodnejše cene! Najjužnejši otok Evrope. Otok s prvinsko, divjo naravo, deviškimi plažami in simpatičnimi domačini. Ekskluzivna kombinacija počitnic na dveh otokih: Karpatos + Kasos – otok divje lepote. Polet z najboljšim evropskim regionalnim letalskim prevoznikom zadnjega desetletja -  Aegean Airlines. Možnost nakupa tudi samo letalskih vozovnic.

  Intelekta – Najpametnejša izbira za vaše počitnice, že od leta 1989

  od 479 €

  na osebo

 • Grčija

  Karpatos

  4. junij 2022 - 7. oktober 2022

  Organizator:

  kompas AdobeStock 92397584 karpatos grcija 1200 800

  Neokrnjen, pristen, tradicionalen, z zalivi sanjskih plaž in kristalno čistega morja čaka, da vas osvoji za vedno. Karpatos je otok, ki se ni izgubil v množici turistov, temveč na vsakem koraku preseneča s pristnostjo in enkratnostjo. Ko počivate na čudovitih, deviških plažah, kot so Ahata, Kira Panagia in Apella ali posedate v lokalnih tavernah v majhnih gorskih vasicah, vas je Karpatos, ne da bi se tega sploh zavedali, že popolnoma osvojil in zagotovo se boste tja še vrnili.

  od 519 €

  na osebo

 • Grčija

  Kefalonija

  6. junij 2022 - 26. september 2022

  Organizator:

  Kefalonija 373442761

  Kefalonijo so uvrstili med deset najlepših turističnih ciljev sveta. Kljub temu otok visokih gora, prostranih gozdov, dišečih nasadov in najlepših plaž Mediterana nikoli ni zaplul v množični turizem. Nasprotno. Ostaja tradicionalna, z vasmi v gorah in ob morju, kjer čas stoji.

  • 7 nočitev,
  • odhodi od junija do septembra,
  • letalski prevoz z namestitvijo, možnost dodatnih izletov in ogledov: Romantična Kefalonija; Odisejeva Itaka; Mandoline Kefalonije; Nedostopna Kefalonija.

  od 469 €

  na osebo

 • Grčija

  Kefalonija

  6. junij 2022 - 29. september 2022

  Organizator:

  Kompas Kefalonija Grcija

  Kefalonija je eden tistih otokov, ki ga skoraj krivično šele odkrivamo. Če bi vedeli, kako prijetno se je izgubljati med čredo divjih koz in konj, v podzemnih jamah, med številnimi antičnimi ruševinami med ogledom cerkve svetega Gerasimosa, vseskozi podoživljati prizore iz filma Corellijeva mandolina in zgodbe domačinov, ki so skozi stoletja premagovali številne težave in skozi generacije ohranjali tradicijo, mite in legende, bi ga bili obiskali že nekoliko prej. Kaj pa opevane otoške sanjske plaže, brez skrbi, nešteto jih je in poležavati pod edinstvenimi kefalonskimi jelkami in se potapljati v sinji modrini morja, zagotovo umiri in spočije tudi dušo.

  od 499 €

  na osebo

Iskanje

Zapri