• Portugalska

  Azori

  24. marec 2024 - 31. marec 2024

  Organizator:

  azori First Minute

  Azori z neokrnjeno in dih jemajočo naravo so vrhunska in nepogrešljiva destinacija za ljubitelje narave, družine in (aktivne) popotnike, saj nudijo veliko možnosti za različne dejavnosti; izjemna so pohodniška doživetja, opazovanje kitov in delfinov, jadranje in potapljanje. Temperature se na otočju vseskozi gibljejo med 15°C in 25°C stopinj, zato je prav vsak mesec v letu primeren za njihov obisk.

  od 1448 €

  na osebo

 • Portugalska

  Azori - zeleni zakladi Atlantika

  24. marec 2024 - 31. marec 2024

  Organizator:

  KOMPAS AZORI ZELENI ZAKLADI ATLANTIKA

  Na enem potovanju obiščite kar štiri otoke: Sao Miguel, Faial, Pico in Terceira. Naj vas očarajo vsi odtenki zelene in modre, ki jih boste videli na otokih. Sprehodite se po botaničnem vrtu Terra Nostra z več kot 600 vrstami kamelij. Poskusite imenitne okuse črnih in zelenih čajev, posebno sladkobo ananasa in »cozido« ter še in še. Raziščite Ponta Delgado, mesto, ki spominja na pomanjšano verzijo Lizbone.

  od 1499 €

  na osebo

 • Portugalska

  Brezčasna lepota Azorov v družbi Mojce Mavec

  24. marec 2024 - 31. marec 2024

  Organizator:

  KOMPAS BREZCASNA LEPOTA AZOROV V DRUZBI MOJCE MAVEC

  Uživajte v družbi novinarke in svetovne popotnice, čudovite Mojce Mavec. Na enem potovanju obiščite kar štiri otoke: Sao Miguel, Faial, Pico in Terceira. Naj vas očarajo vsi odtenki zelene in modre, ki jih boste videli na otokih. Poskusite imenitne okuse črnih in zelenih čajev, posebno sladkobo ananasa in »cozido« ter še in še. Raziščite Ponta Delgado, mesto, ki spominja na pomanjšano verzijo Lizbone.

  od 1599 €

  na osebo

 • Portugalska

  Madeira

  27. december 2023 - 2. januar 2024

  Organizator:

  madeira

  Idilični vulkanski otok v Atlantskem oceanu upravičeno nosi vzdevek "biser Atlantika" in "otok večne pomladi", saj ima idealno podnebje preko celega leta. Madeiro priporočamo vsem in vsakomur, za aktivne popotnike ali za sproščene počitnice, še posebej navduši ljubitelje narave, pohodništva, botaničnih vrtov, eksotičnega rastlinja in ljubitelje izvrstne hrane in vina. Madeira je otok, ki preprosto začara.

   

  od 1298 €

  na osebo

 • Portugalska

  Madeira za pohodnike

  27. december 2023 - 2. januar 2024

  Organizator:

  madeira za pohodnike

  Idilični vulkanski otok v Atlantskem oceanu upravičeno nosi vzdevek "biser Atlantika" in "otok večne pomladi", saj ima idelano podnebje preko celega leta.

  V prazničnem decembru pa je vzdušje na Madeiri še posebej čarobno. Okrašene ulice osvetljuje na tisoče barvnih lučk. Vzdolž osrednje sprehajalne avenije se vsakodnevno odvijajo predstave, plesi, folklorni nastopi, koncerti, božični zbori, etnografske in umetniške prireditve. 

  Božični sejem sestavljajo ljubke hiške, kjer lahko kupite najrazličnejše regionalne izdelke, vse od božičnih okraskov do gastronomskih specialitet, stojnice pa so bogato obložene s tipično madeirsko kulinariko in božičnimi dobrotami.   

  od 1149 €

  na osebo

Iskanje

Zapri