• Črna gora

  Črna gora - Budva, Čanj, Bečići, Petrovac, Sutomore, Ulcinj

  1. april 2022 - 1. november 2022

  Organizator:

  Crna gora

  Črna Gora je majhna gorata država ob Jadranskem morju. Južna območja Črne gore ob obali se porajajo s sredozemskim podnebjem s suhimi poletji in blagimi, deževnimi zimami. Teren Črne gore sega od visokih gora preko dela Krasa zahodnega Balkanskega polotoka do ozke obalne ravnice. Črna gora je morda majhna glede na površino, vendar se ponaša z osupljivimi gorskimi pokrajinami, dramatičnimi obalnimi linijami, zgodovinskimi spomeniki in resnično čudovitimi mesti z obzidjem. Črnogorska obala je prav tako čudovita kot njena bolj znana soseda Hrvaška.

  • 7 dni + letalski prevoz
  • Odhodi od aprila do novembra
  • Priporočamo ogled enega izmed mnogih naravnih znamenitosti, kot so jezero Skadar in kanjon reke Tara in obisk Boke Kotorske.

  od 389 €

  na osebo

 • Tunizija

  Djerba – Pravljični otok Orienta

  14. junij 2022 - 18. oktober 2022

  Organizator:

  Tunizija

  Nikoli več tako ugodno kot ta trenutek! Otok tisočerih palm in turkizno modre vode je največji hit prihajajočega poletja. Številni preverjeni all inclusive hoteli z vodnimi parki in odlično animacijo. Zanimivi fakultativni izleti. Možnost kombinacije počitnic s pravim tunizijskim safarijem.

  Intelekta – Najpametnejša izbira za vaše počitnice, že od leta 1989

  od 449 €

  na osebo

 • Egipt

  Egipt

  18. junij 2022 - 19. oktober 2022

  Organizator:

  Egipt

  Egipt je zibelka civilizacije. Magična dežela ob Nilu, ki privablja in navdušuje svetovne popotnike že od starega veka naprej. Rdeče morje je raj za potapljače in deskarje ter za vse, ki imajo radi kristalno čisto morje, pisane koralne grebene in eksotične ribice. Egipt je dežela neskončnih nasprotij, kjer se zlivata zgodovina in sedanjost, mestni vrvež in tišina puščavskega sveta ter barvit podvodni svet in neskončna enoličnost puste pokrajine.

  • 7 dni + letalski prevoz
  • Odhodi od junija do oktobra

  Priporočamo izlet v Kairo in Luxor. Doživite safari v puščavi in se peljite s podmornico.

  že od 599 €

  na osebo

 • Egipt

  Hurgada

  23. april 2022 - 29. oktober 2022

  Organizator:

  Hurgada 137397479

  Še pred nekaj leti miren in lagoden kraj ob Rdečem morju, je sedaj največji in najbolje obiskan na obali. Tukaj boste našli vse za prijeten oddih: od dobrih in luksuznih hotelov do toplega morja in centra s trgovinami, kavarne, restavracije, bazarje, mošeje, stari del s pristaniščem nekdanje ribiške vasice ...

  • 7 nočitev,
  • odhodi od aprila do oktobra,
  • letalski prevoz z namestitvijo, možnost dodatnih izletov in ogledov: Kairo - brenčava prestolnica Afrike; Luxor - veličastna faraonska prestolnica; Puščavska avantura - jeep Safari; Pobeg v pisan podvodni svet.

  od 669 €

  na osebo

 • Grčija

  Karpatos

  4. junij 2022 - 7. oktober 2022

  Organizator:

  kompas AdobeStock 92397584 karpatos grcija 1200 800

  Neokrnjen, pristen, tradicionalen, z zalivi sanjskih plaž in kristalno čistega morja čaka, da vas osvoji za vedno. Karpatos je otok, ki se ni izgubil v množici turistov, temveč na vsakem koraku preseneča s pristnostjo in enkratnostjo. Ko počivate na čudovitih, deviških plažah, kot so Ahata, Kira Panagia in Apella ali posedate v lokalnih tavernah v majhnih gorskih vasicah, vas je Karpatos, ne da bi se tega sploh zavedali, že popolnoma osvojil in zagotovo se boste tja še vrnili.

  od 519 €

  na osebo

Iskanje

Zapri