Zaščitni ukrepi COVID-19

Potnike obveščamo, da Zavod Zdravje Ljubljana na letališču več ne zagotavlja storitve testiranja na covid-19. O morebitnih spremembah bomo seznanjali na naši spletni strani.

Varno in sproščeno na pot

Na letališču zagotavljamo varen sprejem potnikov in varno delo zaposlenih. Da bi zmanjšali možnost okužbe, so v veljavi preventivni ukrepi. 

Ustrezna varnostna razdalja

V vseh zaprtih prostorih (v potniškem terminalu in na avtobusih) priporočamo ohranjanje ustrezne varnostne razdalje 1,5 m. 

Priporočena uporaba zaščitnih mask

V zaprtih javnih prostorih, kar vključuje vse letališke stavbe, ter v letaliških avtobusih, je priporočeno nošenje mask.

Razkuževanje rok

Razkuževanje rok je priporočeno za potnike in zaposlene pred vsakim vstopom v zaprte prostore. Razkužilna mesta so ustrezno razporejena po terminalu in drugih delih letališča.

AHA FINAL RGB 11

Zagotovljeno varni pogoji

Za varen sprejem potnikov in varno delo zaposlenih smo na ljubljanskem letališču uvedli številne ukrepe, za kar smo s strani mednarodnega združenja letališč ACI (Airport Council International) pridobili tudi certifikat AHA (Airport Health Accreditation), ki potrjuje, da zagotavljamo varne pogoje za potnike in zaposlene.

Razkuževanje, čiščenje in zračenje prostorov

Izvaja se pogosto zračenje prostorov, čiščenje z razkuževanjem, še posebej bolj izpostavljenih delov in predmetov (kljuke, pipe, ograje, stikala, itd.).

 

fraport Icon Ostanimo zdravi

Ostanimo zdravi

Z odgovornim ravnanjem in spoštovanjem varnostnih ukrepov nam pomagajte varovati vaše zdravje in zdravje drugih. Hvala! Želimo vam varen in brezskrben začetek potovanja.

Dodatna zaščita zaposlenih

Delovna mesta pri prijavi na let in na izhodih na letala so opremljena z zaščitnimi stekli.

Iskanje

Zapri