Z malo sreče do brezplačnih vozovnic v Istanbul

11. 10. 2021

Kdaj ste se nazadnje odpravili na potep z letalom? Če ste eden tistih, ki jih odkrivanje sveta neizmerno veseli, imamo za vas potovalno poslastico. Sodelujte v nagradni igri in s prevoznikom Turkish Airlines brezplačno poletite z ljubljanskega letališča v Istanbul.

V sodelovanju s Turkish Airlines bomo enega srečneža in njegovega spremljevalca popeljali v Istanbul. V nagradni igri za dve brezplačni letalski vozovnici z ljubljanskega letališča lahko sodelujete na našem Facebook ali Instagram profilu z oddajo komentarja pod objavo o nagradni igri. Pravila in pogoji nagradne igre so na voljo tukaj

Turkish Airlines, ki v Istanbul z ljubljanskega letališča leti petkrat tedensko, trenutno ponuja lete tja po promocijski ceni. Povratno letalsko vozovnico lahko rezervirate na www.turkishairlines.com že od 129 evrov. Nakup vozovnic je mogoč v obdobju od 11. do 21. oktobra, termin potovanja pa je mogoče izbrati v obdobju od 1. novembra 2021 do 27. aprila 2022. Na enem najbolj prometnih in največjih evropskih letališč boste lahko pot enostavno nadaljevali tudi na vse konce sveta.  

Le kdo si ne bi želel doživeti živahne metropole, ki povezuje Evropo in Azijo? Istanbul ima vsaj dva obraza. Veličastni otomaski spomeniki v starem delu mesta, med katerimi izstopajo Modra mošeja, palača Topkapi in Veliki bazar, so pravo nasprotje stolpnicam v novem delu mesta, kjer so zrastli moderni bari, klubi in restavracije.

Srečno pri sodelovanju v nagradni igri! Morda prav vam pomahamo, ko boste poleteli v Istanbul :) 

 

Iskanje

Zapri