Ljubljana Airport

Slavnostna prireditev ob 60. jubileju ljubljanskega letališča

Več
Poletni vozni red

Z Brnika kar 22 letalskih prevoznikov na 25 rednih povezavah

Več
KAM BI ŠLI DANES? Z Letališča Ljubljana letite direktno na 25 destinacij.

S povezavami prek večjih vozlišč odkrijte svet.

Preverite vozni red

Nazadnje osveženo: 17:04

Reload

Poslovni potniki

0B0A5153

Hitri prehod

Izkoristite prednostni prehod pri varnostnem pregledu.

Več o hitrem prehodu
6

Poslovni salon

Na let počakajte v udobju novega poslovnega salona.

Več o poslovnem salonu
meeting room 730679 1920

Konferenčni prostori

Sestanek opravite kar na letališču.

Več o konferencnih prostorih
IMG 0287

Parkiranje

Večkrat potujete in pogosto parkirate na naših parkiriščih?

Več o parkiranju
private flight

VIP storitve

Izkoristite posebno obravnavo na letališču.

Več o VIP storitvah
18. april

Slavnostna prireditev ob 60. jubileju ljubljanskega letališča

Mineva 60 let odkar je na ljubljanskem letališču stekel potniški promet. Na slavnostnem dogodku ob obeležitvi visokega jubileja letališča je včeraj upravljavec letališča ponudil vpogled v njegovo bogato zgodovino, uspešnost okrevanja prometa ter orisal prihodnje projekte za razvoj letališke infrastrukture in dejavnosti. Slavnostna govornica na prireditvi je bila predsednica države, dr. Nataša Pirc Musar, goste je nagovorila tudi poslovodna direktorica Fraporta Slovenija dr. Babett Stapel. 

28. marec

Z Brnika v poletni sezoni kar 22 letalskih prevoznikov na 25 rednih povezavah

Mrežo letov z ljubljanskega letališča bo to poletno sezono zagotavljalo kar 22 rednih letalskih prevoznikov, največ doslej. Ponujali bodo 25 letalskih povezav po celi Evropi in širše, s priročnimi povezavami prek največjih letalskih vozlišč bo mogoče leteti na vse konce sveta. Potniki se bodo lahko razveselili treh novosti: letov airBaltica v Rigo, Norwegiana v Kopenhagen in Iberie v Madrid. Bogata bo tudi ponudba čarterskih letov – poleteti bo mogoče na 57 počitniških destinacij. Ob razmahu turističnih potovanj ljubljansko letališče beleži močno rast prometa – v januarju in februarja je potnikov v primerjavi z lanskim obdobjem 31 odstotkov več, tudi v marcu je predvidena podobna rast. 

29. januar

Norwegian od aprila z ljubljanskega letališča v Kopenhagen

Konec aprila v Slovenijo prihaja nov letalski prevoznik, Norwegian. Vzpostavil bo povezavo z dansko prestolnico ter izboljšal povezljivost z nordijskimi državami. Ponudil bo namreč tudi dobre možnosti nadaljevanja poti prek bogatega nabora povezav letališča Kopenhagen, največjega severnoevropskega letalskega vozlišča. V poletnem voznem redu bo mreža letov z ljubljanskega letališča po napovedih prevoznikov ponudila vsaj 26 povezav. Potniki se bodo lahko razveselili treh novih – poleg Kopenhagna še Madrida in Rige.

Iskanje

Zapri